Nieuwe fashion store Miller & Monroe geopend in Heerenveen

HEERENVEEN – Afgelopen maand is de nieuwe fashion store Miller & Monroe geopend aan de Sieversstraat 15 in Heerenveen. Het betreft de voormalige vestiging van Charles Vögele. Miller & Monroe, genoemd naar het echtpaar Arthur Miller en Marilyn Monroe, is meer dan alleen een kledingzaak. Het is een plaats waar mode en gezellig samenzijn elkaar ontmoeten. Persoonlijke benadering van klanten is de hierbij de kern. De collectie voor dames en heren is betaalbaar en van kwalitatief hoogwaardig niveau. “We zijn erg blij dat we onze vaste en natuurlijk ook nieuwe klanten onze nieuwe herfst- en wintercollectie kunnen aanbieden. Er is keuze uit klassieke en moderne stijlen. Voor onze vaste klanten zijn nog steeds de specifieke pasvormen verkrijgbaar. Ik weet zeker dat onze huiselijke sfeer en persoonlijke benadering de mensen gaat verrassen. Ons team heet dan ook iedereen van harte welkom met een kop koffie”, aldus Carlijn Tielen rayonmanager bij Miller...

Lees verder » [post-views]