Rob Kamphues vertelt in bibliotheek over nieuwe roman

Op donderdag 12 oktober van 19:30 uur tot 21:30 uur was Rob Kamphues te gast in de bibliotheek in Dokkum. Hij vertelde daar over zijn nieuwste psychologische roman ‘Hoor je me’. Rob Kamphues (1960) is schrijver, tv-presentator en cabaretier. Hij schreef jarenlang voor tv-programma’s als Het Klokhuis en was vanaf het eerste uur betrokken bij Kopspijkers. Later kreeg hij veel succes als presentator van De Reünie en Kamphues maakt vrienden. Eerder verschenen van hem de boeken Naar de haaien en Inhaalrace. Een geslaagde avond voor de belangstellenden.Hoor je meTijdens een optreden in een tv-talkshow wordt Albert Vos getroffen door een herseninfarct. In de cruciale uren erna vergezellen zijn broer Joost en zijn ex-vrouw Machteld hem in het ziekenhuis. Zou Albert iets meekrijgen van wat tegen hem gezegd wordt terwijl hij in coma ligt? Nu Albert er misschien binnenkort niet meer is, kunnen ze hem nog één keer goed de waarheid vertellen....

Lees verder » [post-views]