SC Veenwouden gaat op bezoek bij Wykels Hallum

Komende zaterdag gaat SC Veenwouden op bezoek bij Wykels Hallum. Wykels Hallum is het afgelopen jaar kampioen geworden in de derde klasse B en rechtstreeks gepromoveerd naar de tweede klasse I. Beide teams zijn elkaar voor het laatst tegen gekomen in het seizoen 2009-2010.SC Veenwouden heeft dit seizoen een moeilijke start en staat na drie wedstrijd puntloos op de laatste plek. Hiervoor zijn redenen aan te wijzen, maar dat helpt niet op van deze plek af te geraken. De aanwezige spelers zullen voor elkaar door het vuur moeten gaan, op zoek naar de eerste punten. Daarvoor zullen er meer doelkansen moeten worden gecreëerd.Dat SC Veenwouden afgelopen zaterdag z’n meerdere moest erkennen in medekoploper SC Joure is geen schande. De eerste helft werd er door de mannen van trainer Riemer Kooistra uitstekend gespeeld. Uiteindelijk moest SC Veenwouden met een 0-2 nederlaag genoegen nemen.Weerzien met Yko de BoerZaterdag wacht nieuwkomer Wyckels Hallum...

Lees verder » [post-views]