Triumphera ds 1 toont opnieuw veerkracht

Na het toch misschien wel onnodige nipte verlies vorige week in de uitwedstrijd tegen D.W.S (Wijnjewoude), wisten de dames van Triumphera 1 dat ze deze week zoveel mogelijk punten moesten binnenhalen om aansluiting met de top van de ranglijst te houden. Tegenstander deze week  is SC Veenwouden 1, dat met eveneens één winst- en één verliespartij nog onder Triumphera 1 in het klassement staat. Op papier dus nog niet een eenvoudige opdracht om met ruime cijfers te winnen.Net als vorige week begon de thuisploeg tam aan de wedstrijd. De focus en het enthousiasme dat hen in de eerste competitiewedstrijd nog volle winst opleverde, ontbrak volledig. SC Veenwouden begon daarentegen gedreven aan de wedstrijd en toonde degelijk volleybal. Triumphera kreeg het op geen enkel vlak op de rit in de set die zich voor de thuisploeg kenmerkte door veel individuele fouten. SC Veenwouden won deze dan ook redelijk eenvoudig met 13-25.Bij...

Lees verder » [post-views]