UNIS Flyers kijkt met vertrouwen vooruit op duel met Liège Bulldogs

HEERENVEEN – Voor de ijshockeyers van de UNIS Flyers staat zaterdagavond in Luik het tweede BeNe-league duel op het programma. Liège Bulldogs, getraind door ex-Flyer Paul Vincent, is dan de tegenstander. Beide teams kwamen elkaar afgelopen seizoen nog tegen in de halve finale van de play-offs. Hieronder een door de UNIS Flyers zelf ingestuurde voorbeschouwing. De afgelopen jaren is Luik in staat geweest om als team door te groeien. Ook deze zomer is de ploeg nagenoeg bij elkaar gebleven met een enkele versterking. Na afgelopen weekend Herentals te hebben ontmoet, komt UNIS Flyers dit weekend opnieuw een tegenstander van formaat tegen. ,,Het is één van de topteams in de competitie”, geeft hoofdcoach Mike Nason aan. ,,Het is een ploeg met veel snelheid en zijn fysiek sterk. Vanaf het begin van de wedstrijd zullen ze onze verdediging onder druk zetten.” Voor UNIS Flyers is het duel tegen Luik de enige wedstrijd...

Lees verder » [post-views]