Verkeer vanuit Lemmer nu ook over nieuwe snelweg

LEMMER/JOURE Het verkeer vanuit Lemmer kan sinds vandaag over de nieuwe snelweg bij Joure. Daarmee is het einde van de werkzaamheden weer een stap dichterbij. Het zijn voor de organisatie nu spannende momenten. ‘Er moet nu niets meer gebeuren’, zei Anita Hanemeijer, communicatie Knooppunt Joure donderdag. ‘We zijn uitgelopen met het project. Gelukkig lijkt het weer voor de komende dagen goed. We werken nu langere dagen om op tijd klaar te zijn.’ Tekst gaat verder onder de afbeelding Sinds afgelopen nacht gaat het verkeer vanuit Lemmer over de nieuwe weg. Joure in vanuit Lemmer? Zie roze lijn op kaartje: pic.twitter.com/wUztsq5WpU — Knooppunt Joure (@KnooppuntJoure) October 13, 2017 Niet alleen de fly-over is later geopend, ook het rondje rotonde van zaterdag is een paar uur uitgesteld. In plaats van 11.00 uur is de rotonde vanaf 14.00 uur geopend voor fietsers en wandelaars. Kijk voor actuele informatie op de site: www.knooppuntjoure.nl. Snelheidsbeperkingen...

Lees verder » [post-views]