Verkenner start met Zorglandschap ouderen Ternaard e.o.

Er komt een onafhankelijke verkenner die samen met de betrokken partijen en de gemeente scenario’s gaat ontwikkelen voor goede ouderenzorg in het dorp Ternaard en omgeving.KwadrantGroep, Wurkgroep Âldereinsoarch Ternaard en De Friesland Zorgverzekeraar hebben afgesproken een onafhankelijke verkenner ‘Zorglandschap ouderen Ternaard e.o.’ aan te stellen. De verkenner Emme Groot (KAW architecten en advies) wordt door de gemeente Dongeradeel gefaciliteerd. De verkenner zal in drie maanden tijd samen met alle partijen haalbare en duurzame scenario’s opstellen gericht op goede zorg in Ternaard.Bij deze scenario’s gaat het om woonzorg concepten, die ervoor zorgen dat ouderen zo lang mogelijk op een goede wijze in de eigen omgeving kunnen blijven wonen.Verkenner start met Zorglandschap ouderen Ternaard e.o.

Lees verder » [post-views]