Voorbeschouwing: Readtsjes tegen Nieuweschoot

Dit weekend speelt de equipe van coach Cor Elzinga zijn tweede thuiswedstrijd van dit nog prille seizoen. De seizoensouverture van de roodgroenen ging onnodig verloren bij Read Swart (5-2) en een week later bleven de punten in De Westereen na de terechte 2-0 overwinning op De Wâlden.Vorige week was Black Boys te sterk (3-0), maar net zoals in het duel in De Knipe hadden de Westereenders ook in Sneek best wel een puntje aan het puntentotaal toe kunnen voegen. Komende zondag staat het duel tegen Nieuweschoot op het programma en de formatie van Jenno Kootstra verloor tot dusver tegen Terschelling (2-5), Thor (4-0) en speelde gelijk (2-2) tegen titelkandidaat Oosterlittens. In het seizoen 81/82 stond het duel Zwaagwesteinde – Nieuweschoot voor het laatst in competitieverband (3A) op de rol en beide ontmoetingen eindigden in een gelijkspel; 1-1 en 2-2. Vorig seizoen eindigden de mannen van Kootstra op een 7e plek en de jaren...

Lees verder » [post-views]