Inwoners Heerenveen zeer tevreden over Wmo-ondersteuning

HEERENVEEN – Waar de inwoners van de gemeente Heerenveen vorig jaar tevreden waren over de Wmo-ondersteuning, hebben ze nu aangegeven zeer tevreden te zijn. Vooral het Wmo-gesprek met de Meitinker krijgt een hoge waardering. Dat blijkt uit een onafhankelijk Wmo-cliëntervaringsonderzoek. “De uitkomsten van dit onderzoek laten zien dat inwoners ten opzichte van vorig jaar nog positiever zijn over onze dienstverlening”, vat wethouder Jelle Zoetendal samen. “Onze meitinkers deden al goed werk en hebben dat ook nog eens verder verbeterd. Ook onze zorgaanbieders hebben aangetoond dat zij de hoge kwaliteit van ondersteuning kunnen vasthouden. Onze cliënten zijn nu zeer tevreden, maar we blijven natuurlijk scherp op onze toegang tot zorg, of dat nu voor volwassenen of voor jeugdigen is. Het doel is dat inwoners goed weten waar ze moeten zijn met hun hulpvraag en dat ze zo goed mogelijk geholpen worden.” Hoge waardering ondersteuning Het contact met de meitinker verloopt voor...

Lees verder »