Onnodige nederlaag Kollum

Op een zwaar te bespelen grasmat leed de ploeg van Henk de Boer en Adze van der Wijk een onnodige nederlaag in op papier een topper in de derde klasse. Voor rust was Kollum de bovenliggende partij, maar vergat te scoren. Slechts één kans kreeg de thuisploeg, maar werd wel verzilverd. Met 10 man kwam Kollum kort na rust langszij en bleef daarna het spel dicteren. Bewonderingswaardig was dat Kollum meer speelde om te winnen, maar kreeg geen loon naar werken. In de slotfase ging de winst nog naar het Fean.Vanaf de aftrap zag het opnieuw grote getale Kollumer publiek een goede openingsfase van hun ploeg. Tot tweemaal aan toe was Marinus Hoekstra dichtbij de openingstreffer, maar eenmaal verdween de bal naast en op aangeven van Arne Jan de Boer stond hij net aan buitenspel en werd zijn treffer afgekeurd door scheidsrechter van der Wal. Gevaarlijk werd de thuisploeg niet,...

Lees verder » [post-views]