Najaarskermis en Gordykstermerke staan weer voor de deur

Gorredijk – Van donderdag 26 t/m zondag 29 oktober wordt op het Marktplein in Gorredijk de traditionele najaarskermis gehouden, een gezellige kermis met vertier voor jong en oud. De volgende attracties zijn aanwezig: Autoscooter, American Wipp, Fotoschietsalon, Lucky Cranes, Kinderdraaimolen, Suikerspin/Popcorn, Pusher, Lijntrek , Bussensport, Fun Jump en Gebakkraam. Op zondag 29 oktober wordt de najaarsmarkt “Gordykstermerke” gehouden met deze editie meer kramen! De verplaatsing van de maandag naar de zondag bleek een gouden greep waardoor voor het eerst sinds jaren ook de Molenwal en Kerkewal toe worden gevoegd aan de markt. Naast deze terugkerende locaties staan er ook marktkramen gestald in de Hoofdstraat en aan de Langewal, Brouwerswal en Formanjestrjitte. Tevens op de zondag organiseert winkeliersvereniging Whi een gezamenlijke koopzondag, vele winkels zijn deze dag geopend. De kermis van Gorredijk is te volgen via facebook.com/KermisGorredijk hier vindt u naast alle informatie ook uitgebreide fotoreportages en kortingsbonnen. Het bericht Najaarskermis...

Lees verder » [post-views]