Nieuwe winkel He-as Bloemsierkunst vanaf dinsdag geopend

HEERENVEEN – He-as Bloemsierkunst gaat verhuizen van de Burgemeester Falkenaweg naar de Marktweg in Oudeschoot/Heerenveen. Momenteel zijn Bert Kuipers en Dini Holtrop druk met de laatste klusjes in en rond het nieuwe pand. Op dinsdag 31 oktober wordt de nieuwe winkel geopend. De zaak zal dan al grotendeels in kerstsferen zijn. “Dit pand biedt ons meer mogelijkheden. We kunnen hier een aantal grote wensen laten uitkomen. Daarbij speelt mee dat onze klanten hier beter kunnen parkeren. Op de Falkenaweg is dit niet het geval” legt Bert uit. Voor de winkel komt een zogeheten boutique garden met drie verschillende stijlen. Naast de verkoop van bloemen, planten en bloemstukken voor in huis en tuin gaat He-as op de nieuwe locatie ook een klein assortiment tuinmeubelen aanbieden. We werken al jaren samen met een tuincentrum in Italië. De sfeer die daar hangt willen we terug laten komen in onze nieuwe zaak. Sfeer en beleving,...

Lees verder »