Judo Kings winnen elf keer goud in Ommen

Afgelopen zaterdag 4 november waren de Kings actief op 3 verschillende plekken. In Ommen waren meester Kris en Niels om de judoka's te begeleiden. Het was een heerlijke judo dag in een mooie zaal met 10 judomatten. Bijna elk blok waren de matten goed gevuld met Kings judoka's, het was maar goed dat er twee coaches waren.De Kings hebben het uitstekend gedaan, in het opstap klassement 2 keer goud voor Friso Elzinga (Munein) en Jarno Veenstra (Kollumerzwaag) en een keer brons voor Lieke Elzinga (Munein).Op het reguliere toernooi barstte de medaille regen pas echt los. Bij de meiden wonnen de Judo Kings 3 keer goud met Daphne de Jong (Giekerk), Minke de Ruiter (De Westereen) en Agnes Elzinga (Munein). Een zilveren plak voor Margje Bustra (Grou) en Annemarie de Bruin (De Westereen). Brons werd gewonnen door Amara Buwalda (Bolsward). Bij de mannen werd er 6 keer goud gewonnen door: Wesley...

Lees verder »