Burgemeester wordt eerste slaper in nieuwe Stadslogement De Steech

DRACHTEN – Burgemeester Tom van Mourik zal volgende week in de Kerkstraat het nieuwe Stadslogement De Steech openen. Door er samen met zijn echtgenote te overnachten. Vanochtend is reclametekenaar Teunis Spits begonnen met het zetten van een nieuwe reclame op de zijgevel van De Steech. De zussen Nynke en Esther Nicolaï openen volgende week vrijdag officieel hun nieuwe logeeradres in hartje Drachten. En dat is een stuk sneller dan verwacht. Hun eerste aanvraag werd door de gemeente namelijk beoordeeld als een verzoek om informatie, waarna een nieuwe, officiële aanvraag nodig was. ,,Dat hie noch wol eefkes duorje kinnen, mar gelokkich hat ek de ried him der posityf oer útsprutsen. Wy moasten noch al in boutechnyske tekening ynleverje, mar fierder is no alles rûn”, vertelt Esther. Bovenverdieping Samen met haar zus Nynke runt ze lifestyle winkel De Steech in de Kerkstraat. Het Stadslogement komt op de bovenverdieping van het winkelpand in...

Lees verder » [post-views]