Dit weekend in Rûnwei Sport

Dit weekend is er weer een nieuwe uitzending van Rûnwei Sport. Zaterdag zijn de verslaggevers aanwezig bij de volgende wedstrijden: SC Veenwouden - Marum met verslaggever René Terpstra, WTOC - Anjum met verslaggever Wiebe de Boer en VV Kollum - VV Dokkum met verslaggever Jan Wagenaar.Ook zijn we aanwezig bij de wedstrijd FC Birdaard - VCR met verslaggever IJde Prins en verslaggever Bokke Dijkstra is bij de wedstrijd Friese Boys - Ropta Boys. Sybrand Grasdijk vertelt alles over Harkemase Boys - Scheveningen, met René van der Weij bespreken we de wedstrijd VV Buitenpost - Oranje Nassau en Sjoerd van der Werf praat ons bij over het tafeltennis. De presentatie en techniek in de studio is in handen van Mark Jousma, Sietse Weistra en Waatze Kerkstra.Zondag is Rûnwei Sport bij de volgende wedstrijden: De Walden - Read Swart met verslaggever Dicky Wijbenga, clubverslaggever Koos Molenaar is bij Geel Wit - Bolsward en...

Lees verder » [post-views]