FNP Waadhoeke tegen extra kosten voor sportclubs

FRANEKER In de begroting voor 2018 van de nieuwe gemeente Waadhoeke is opgenomen dat de sportverenigingen, die nog geen OZB betalen, met ingang van 2018 wel een aanslag krijgen. Tegelijk zit er ook een teruggave formulier bij, dus voor nu nog geen extra kosten. De kosten blijven in 2018 voor de verengingen gelijk. De nieuwe gemeente zal alle vergoedingen en heffingen voor de sportverenigingen in de toekomst gelijk moeten trekken. De FNP is van mening dat de vorming van Waadhoeke niet tot grote stijging van de kosten voor de sportverenigingen mag lijden. Wel zal de FNP instemmen met de begroting voor 2018, maar in de nieuwe gemeente opteren dit voor elkaar te krijgen. Dinsdag 21 november worden de begrotingsplannen besproken.

Lees verder » [post-views]