Groot Leeuwarder lijsttrekkersdebat in De Harmonie

LEEUWARDEN – De gemeente Leeuwarden organiseert, in aanloop naar de verkiezingen, op maandag 20 november het groot Leeuwarder lijsttrekkersdebat.  Op woensdag 22 november worden er gemeenteraadsverkiezingen gehouden in Leeuwarderadeel, Littenseradiel en Leeuwarden voor een nieuwe Leeuwarder gemeenteraad. De lijsttrekkers van alle dertien partijen die volgende week meedoen zijn aanwezig. Aan de hand van prikkelende stellingen over actuele thema’s die de komende periode voor de gemeente van belang zijn, gaan de lijsttrekkers met elkaar in debat. Gespreksleider Gerard van der Veer zal de debaters kritisch bevragen en uitnodigen hun visie en standpunten helder naar voren te brengen. Het debat op 20 november is de laatste kans voor de partijen om zich in gezamenlijke setting te presenteren aan de kiezer. We gaan er dan ook van uit dat het een interessante avond wordt die de inwoners van de (nieuwe) gemeente Leeuwarden helpt bij het bepalen op wie zij hun stem gaan uitbrengen. De kijker...

Lees verder » [post-views]