Heerenveen-speler Woudenberg traint Buitenposters

BUITENPOST – Lucas Woudenberg, speler van SC Heerenveen, traint de komende tijd jeugdspelers van VV Buitenpost en begeleidt de jeugdtrainers. Deze week is hij op sportpark De Swadde begonnen met het geven van trainingen aan JO13-1 en JO13-2. De kennismaking met de vereniging en de spelers beviel Woudenberg. “Goede faciliteiten, een mooi kunstgrasveld en een leuke club!”, zegt hij enthousiast. Tips en tricks Buitenpost-sponsor De Haan Westerhoff heeft contact opgenomen met Woudenberg en de blonde verdediger vastgelegd om dit seizoen zo’n twintig keer te komen assisteren bij de jeugdelftallen. “Ik ben gevraagd of ik het leuk zou vinden om hier bij de jeugd een aantal trainingen te verzorgen en hier en daar een paar tips en tricks te geven. En ja, dat vind ik leuk om te doen. Zelf ben ik ook jarenlang trainer geweest bij mijn eigen dorpsclub, VV Zwammerdam”, vertelt Woudenberg. De eerste training bij Buitenpost is hem...

Lees verder » [post-views]