‘Kijk goed waar je doelgroep zit’

LEMMER/BALK Zo’n 190 ondernemers uit de gemeente de Fryske Marren waren woensdag naar de Retail Academie gekomen die werd gehouden in de Beachclub Lemmer om te horen welke trends en ontwikkelingen er zijn om succesvol te zijn en te blijven in retailland. Zij kregen van de drie sprekers tips en trucs om als ondernemer nog meer in te haken op de behoeften van hun klanten of om hun klantenkring uit te breiden. Daarbij vielen de woorden flexibiliteit, daadkracht en inspiratie meerdere malen. Ook de kracht van het crossmediaal werken, dat wil zeggen het gebruik maken van zowel promotie via de krant, internet, webshops en social media, werd benadrukt. De belangrijkste boodschap was echter wel:’Kijk goed waar je doelgroep zit.’ At random allerlei campagnes inzetten zonder te weten op wie je je eigenlijk moet focussen voor je business werkt niet, zo werd gesteld. Doelgericht die mensen benaderen die jou als ondernemer...

Lees verder » [post-views]