Maaike Schuurmans zingt 12 december voor Hospice Sneek

SNEEK Speciaal voor het benefietconcert voor hospice De Kime in Sneek komt Maaike Schuurmans op 12 december vanuit Wenen naar Sneek. In het Theater Sneek zal ze samen met het Stedelijk Muziekkorps Sneek, het Bogerman Kamer Orkest en het Projectkoor Folsgeare optreden. Het concert dat in het teken staat van onder andere de Italiaanse componist Ennio Morricone en is een initiatief van Het Nationaal Modelspoor Museum. Presentatie is in handen van acteur Peter Tuinman. Een schenking aan het modelspoormuseum van een objecttheater gebaseerd op de film “ Once Upon a time in the West” is de aanleiding voor dit bijzondere en eenmalige concert. Museummanager Jan-Willem van Beek: ,,De bouwer van dit fraaie objecttheater heeft scenes uit de film Once Upon a time in the West nagebouwd waar de trein langs rijdt. Terwijl de trein rijdt, klinkt de schitterende muziek van Ennio Morricone. Toen we nadachten over de opening van dit...

Lees verder » [post-views]