Mixed Hockey Club Leeuwarden start met G-hockey

LEEUWARDEN – MHC Leeuwarden start als eerste hockeyclub in Friesland met G-hockey. Dit initiatief valt onder het motto ‘Niemand Buitenspel’. G-hockey is een aangepaste vorm van hockey voor spelers met een verstandelijke beperking, maar die niet afhankelijk zijn van een rolstoel. Door hun beperking kunnen zij niet meekomen met het reguliere hockey. Diverse hockeyverenigingen in Nederland hebben reeds een afdeling G-hockey. Ook wordt er competitie gespeeld voor de G-hockeyers die getraind zijn. Één keer in de twee weken op maandag van 18.00 tot 19.00 uur zal er getraind gaan worden begeleid door enthousiaste trainers. Heb je interesse om te gaan G-hockeyen? Hiervoor wordt gezocht naar sportieve en enthousiaste (toekomstige) hockeyers met een verstandelijke beperking, in de leeftijd 12 tot 21 jaar. Zien we jou op het hockeyveld 20 maart of heb je vragen? Mail dan naar: ghockeyleeuwarden@gmail.com

Lees verder » [post-views]