Optreden chansonnier Edouard in Twijzel

TWIJZEL De Franse chansonnier Edouard werd geboren in de Bourgogne. In 2001 is hij naar Nederland gekomen waar hij zijn muzikale loopbaan begon in de band The Vondels. Al snel realiseerde Edouard zich dat zijn passie elders lag; chansonnier en songwriter. Hij volgde zijn hart en ging het muzikale avontuur aan. Intussen heeft hij een uitgebreid repertoire opgebouwd, ook met eigen werk. De hoofmoot van zijn programma bestaat uit de chansons van de grote namen Jacques Brel, Edith Piaff en Charles Aznavour. Ook “uitstapjes” naar het werk van Leonard Cohen en Ramses Shaffy worden,met veel gevoel voor het origineel uitgevoerd. Hij is uitstekend in staat zijn publiek in vervoering te brengen en mee te slepen in een heerlijke melancholie. Daarvoor is een sublieme vertolking nodig van de allergrootsten in dit genre, én dat kan hij. Een heerlijke namiddag in Franse sferen met bijbehorende en in de prijs begrepen “versnaperingen”. Organisatie:...

Lees verder » [post-views]