Readtsjes hervatten competitie tegen Oosterlittens

De equipe van Cor Elzinga gaat komende zondag naar Oosterlittens waar op sportpark Tred iene de formatie van Klaas Wittermans de tegenstander zal zijn. Beide teams hebben elkaar voor het laatst in het seizoen 2014/2015 ontmoet. Destijds in 3A werd het in De Westereen maar liefst 5-1 en wonnen de roodgroenen op verplaatsing met 2-4. Komende zondag is het een wedstrijd tussen de nummers 10 & 8 van de huidige ranglijst in 4A, maar bij winst gloort er een top 5 klassering voor het desbetreffende team.De thuisploeg won zijn laatste competitieduel bij De Wâlden (0-3) door ondermeer twee treffers van Ewoud Walda. Zwaagwesteinde daarentegen verloor datzelfde weekend met 4-2 op vreemde bodem tegen Blue Boys. In de afgelopen competitieloze periode speelden de mannen van Wittermans wel een bekerduel tegen zaterdag derdeklasser Oeverzwaluwen en dat eindigde in een 4-2 overwinning voor de mannen uit Koudum.De bezoekers uit Zwaagwesteinde hebben een aantal...

Lees verder » [post-views]