Sportcafé Drachten genomineerd voor titel Beste Voetbalkroeg

DRACHTEN – Sportcafé Drachten is verkozen tot ‘De leukste voetbalkroeg’ van de provincie Friesland. Daarmee doet de kroeg ook mee voor de landelijke titel. ,,Doordat wij de meeste publieksstemmen hebben gekregen, maken wij samen met de andere elf provincies kans op de titel ‘De leukste voetbalkroeg van Nederland’. De twaalf provinciale winnaars worden dit weekend bezocht door de FOX Sports vakjury.  De winnaar wordt tijdens de uitzending van 25 november bekend gemaakt in het programma ‘De Eretribune’ op FOX Sports Eredivisie. Wij zijn enorm trots met de titel ‘leukste voetbalkroeg’ van Friesland”, aldus Maurice Paulusma. Nu de bijna 11.000 stemmen zijn geteld, is duidelijk geworden waar volgens de Nederlandse voetballiefhebber de leukste voetbalkroegen van Nederland te vinden zijn. Voor de verkiezing van ‘De Leukste Voetbalkroeg van Nederland’ heeft het publiek de afgelopen maand kunnen stemmen op de ruim 3.000 cafés met een officiële licentie van FOX Sports Zakelijk. Dat heeft per...

Lees verder » [post-views]