Stichting AanZet en de Húskeamrer fan Bûtenpost gaan samenwerken

BUITENPOST – In december 2016 ging in It Koartling de Húskeamer fan Bûtenpost van start. Dat is alweer een jaar geleden. In die tijd heeft het initiatief bewezen in een behoefte te voorzien. Maar, de ontwikkelingen staan niet stil, en dus is het zaak om vooruit te blijven kijken. Overal in den lande ontstaan de laatste tijd steeds vaker ‘buurtkamers’: door vrijwilligers geleide ontmoetingsruimtes waar buurtbewoners elkaar beter kunnen leren kennen en gezamenlijk activiteiten kunnen ondernemen. In Buitenpost werd een jaar geleden het initiatief genomen voor een ‘huiskamer’: een warme en uitnodigende plek voor iedereen uit Buitenpost en omgeving die daaraan behoefte heeft. De Húskeamer fan Bûtenpost is dé plek als je even de deur uit wilt voor een kop koffie, een spelletje, knutselen, hulp bij een knoop aanzetten of een luisterend oor. Nieuwe mensen leren kennen, nieuwe dingen leren? Andere mensen iets leren dat jij goed kunt? Iets moois...

Lees verder » [post-views]