UNIS Flyers op jacht naar een nieuwe thuisoverwinning

HEERENVEEN – Na een weekend zonder ijshockey gaat UNIS Flyers zaterdag in Thialf de strijd aan met Bulldogs Liège. Beide ploegen speelden eerder dit seizoen al tegen elkaar en dat leverde voor UNIS Flyers een 3-6 overwinning op. Op zondag reist de ploeg van Mike Nason en Dennis Schreur af naar Tilburg om het daar op te nemen tegen de Trappers. Na een drietal thuisnederlagen op rij in de BeNe-league, is UNIS Flyers gebrand om zaterdag de fans op een overwinning te trakteren. Tijdens de interlandperiode heeft de ploeg zich voorbereid op de duels tegen Luik en Tilburg. “Ik verwacht een energiek en gedreven UNIS Flyers aanstaande zaterdag”, geeft hoofdcoach Mike Nason aan. Bulldogs Liège, gecoacht door Paul Vincent, beschikt over een kwalitatief sterke ploeg. In de eerste wedstrijden van de BeNe-league wist de ploeg 6 punten te verzamelen. “Het wordt een pittig duel, echter terugkijkend op onze eerste ontmoeting hebben...

Lees verder » [post-views]