Avanti verkoopt huid duur tegen titelkandidaat FC Gelre

STIENS – De dames van Avanti kregen vrijdagavond bezoek van FC Gelre. De zaalvoetbalsters uit Stiens leden een nipte nederlaag tegen de nummer twee. Avanti begon scherp en creëerde in de vierde minuut de eerste echte grote kans; Si Shut Hau zag een inzet tegen de paal spatten. In de achtste minuut was Avanti wederom gevaarlijk. Ook de bezoekers kwamen af en toe goed door. Gelre brak in de dertiende minuut het duel open en zette de marge na een kwartier zelfs op twee. In de zestiende minuut zorgde Kim Poepjes voor de aansluitingstreffer. Bij het ingaan van de rust kon het – met een 2-3 stand – nog alle kanten uit. Na de pauze hanteerde Avanti een hoog tempo en dat resulteerde in de gelijkmaker. Marije de Boer nam de 3-3 voor haar rekening. Vrijwel meteen daarna viel de 3-4 en een ogenblik later was het zelfs al 3-5. De thuisploeg behield...

Lees verder » [post-views]