DOS zet Kwiek in streekderby opzij

DOS heeft donderdag de koppositie verstevigd door Kwiek op een ruime 0-4 (15-25, 21-25, 22-25, 12-25) nederlaag te trakteren. In een enerverende streekderby waren het de Kollumerzwagers die aanvankelijk een gemakkelijke avond leken te gaan beleven.De thuisploeg was niet bij de les en maakte vooral veel fouten in de service en hoofdpass. In de tweede en derde set richtten de Damwoudsters zich echter goed op, maar lukte het net niet om die in winst om te zetten. In het laatste bedrijf liep DOS over Kwiek heen.Door de winstpartij heeft de ploeg nog altijd de eerste plek op de ranglijst in handen met negentwintig punten uit acht wedstrijden. Nummer twee Bolsward heeft een punt achterstand, maar met een duel minder gespeeld. Volgende week zaterdag staat de thuiswedstrijd tegen OPM op het programma.DOS zet Kwiek in streekderby opzij

Lees verder » [post-views]