Exclusieve reportage van Fotopiet vanaf Pakjesboot 12

De landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum is in de stad zonder incidenten verlopen. Volgens burgemeester Marga Waanders van de gemeente Dongeradeel was het 'een geweldig feest'. Wel moest de gemeente een noodbevel uitroepen van 8.00 tot 16.00 uur vanwege dreiging van escalatie van demonstraties.De redactie van RTV NOF kreeg zaterdag een bijzondere mail van de Fotopiet. Hij was aan boord van Pakjesboot 12 en had uiteraard zijn fototoestel bij zich. Ondanks de regen schoot hij prachtige kiekjes van het kinderfeest waarmee Dokkum zich van haar beste kant liet zien. Op de vraag of wij deze reportage op deze website wilden plaatsen durfden we dan ook geen nee te zeggen.Exclusieve reportage van Fotopiet vanaf Pakjesboot 12

Lees verder » [post-views]