Foppe de Haan signeerde boek bij boekhandel Binnert Overdiep

HEERENVEEN: Vrijdag was Foppe de Haan, samen met schrijver Menno Haanstra, aanwezig in boekhandel Binnert Overdiep om hun nieuwe boek “Foppe de Haan; een leven lang voetbaltrainer” te signeren. In dit boek laat Haanstra Foppe zien als een voetbaltrainer die opgroeide zonder gas, water en licht en die later te maken kreeg met voetballers met horloges van 80.000 euro. Diezelfde voetballers wist hij zo te raken dat ze voor hem door het vuur gingen. Mede door de gesprekken met vele bekendheden uit de voetbalwereld ontstaat een uitzonderlijk portret van een Fries die als trainer zijn tijd ver vooruit was. Iedereen was van harte uitgenodigd om Foppe de Haan en Marcel Haanstra vrijdagmiddag te ontmoeten en een gesigneerd exemplaar aan te schaffen. Foto D.J. de Kroon

Lees verder » [post-views]