Friese Boys wint oefenduel van Drogeham

De competitiewedstrijden van zowel Friese Boys als Drogeham waren in verband met de toestand van de velden afgelast. De ploegen speelden daarom een oefenduel in De Westereen op kunstgras. Friese Boys won overtuigend met  7-2.In het begin van de wedstrijd gaf Friese Boys druk op de verdediging van Drogeham en na 7 minuten wist Rene de Jong Johannes Beiboer te bereiken die simpel de 1-0 voor Friese Boys kon scoren. Uit een corner van Friese kopte een speler van Drogeham de bal in eigen doel en dat betekende 2-0 voor Friese Boys. Erik Hilboezen scoorde met links de 3-0 voor Friese Boys.Hierna kwam Drogeham iets beter in de wedstrijd en dit leverde ook een kans op die naast werd geschoten. Even later kon uit een foutieve doeltrap Drogeham toch scoren en brachten de stand op 3-1. Vlak voor rust bracht Johannes Beiboer een diepe bal van Wietze van der Land...

Lees verder » [post-views]