Honderden kinderen verwelkomen Sinterklaas in Heerenveen

HEERENVEEN – Ondanks de regen werd Sinterklaas zaterdagmiddag door honderden kinderen en ouders opgewacht langs de kades van de Herenwal en Breedpad. Rond twee uur kwam pakjesboot 13 aan in het centrum van Heerenveen. Presentator Jouke de Vries had de stemming er weer goed inzitten bij de kinderen. Springend en zingend werd de goedheiligman binnengehaald. Kort na aankomst van de pakjesboot stopte het met regenen. Loco burgemeester Hans Broekhuizen heette de Sint welkom in Heerenveen. Hierna werd er zoals ieder jaar een rondtocht gemaakt door het centrum van Heerenveen. Tientallen kilo’s pepernoten werden door de pieten uitgedeeld. Een groep muziekpieten zorgden voor de muzikale noten. De intocht verliep zoals gewoonlijk sfeervol en gemoedelijk. Foto’s: ©Dennis Stoelwinder Het bericht Honderden kinderen verwelkomen Sinterklaas in Heerenveen verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder » [post-views]