Iepen UP zoekt vloggers met lef

LEEUWARDEN Het project van Leeuwarden-Fryslân 2018 zoekt jong talent (18-28 jaar) uit heel Friesland met een grote bak lef, nieuwsgierigheid en ambitie: om een serie vlogs te maken over de wereld om je heen en hoe jij wilt dat die eruitziet later. Voor herrieschoppers, slimmeriken en nieuwkomers. Iepen UP daagt jonge mensen uit voor dit ambitieuze project. De vloggers krijgen training van mediamakers, zoals Nederlands bekendste vlogger Ismail Ilgun. Ze worden begeleid door de ervaren televisiemaker Janko Krist (o.a. Jan Rijdt Hond, Man Bijt Hond en Omrop Fryslân). Technische skills zijn niet nodig. Finale voor groot publiek In november 2018, tijdens het slotakkoord van Culturele Hoofdstad van Europa, presenteert de groep de resultaten aan het grote publiek De vlogs worden tussen mei en november 2018 gemaakt en via social media van Iepen UP, LF2018 en Omrop Fryslân verspreid. Ook worden de vlogs gepresenteerd in de wekelijkse talkshows Iepen UP Live...

Lees verder » [post-views]