Jan Ketelaar breidt open werkplaats uit met werkbespreking

DRACHTEN – De werkplaats van potzenmaker Jan Ketelaar aan de Tussendiepen 6 in Drachten is zaterdag 25 november tussen 13.00 en 17.00 uur geopend voor publiek. Nieuw is dat er vanaf 15.00 uur een werkbespreking is in de kantine. Iedereen kan dan zijn of haar schilderij, sculptuur, tekening, foto of ander kunstwerk bespreken met andere kunstenaars. Naast het werk van Jannes Kleiker, Joop Sipma en Keramyk Unyk zijn er onder andere beelden, sculpturen en schilderijen te zien. Ook worden foto’s van Henk van Setten getoond. Als gastexposanten zijn Yuri Sung en Esther van Wijk aanwezig. In de werkplaats staat een koffietafel voor het bespreken en ontwikkelen van vage en minder vage plannen. Om 15.00 is er een gedicht of spreker. Daarnaast werkt Ketelaar aan twee vijfmeterhoge, van metaal gelaste vrouwfiguren. Tijdens Leeuwarden 2018 worden de beelden op de dijk bij Holwerd geplaatst, als onderdeel van Sense of Place en Holwerd...

Lees verder » [post-views]