McHappy Day bij McDonald’s in Heereveen

HEERENVEEN – McDonald’s viert op woensdag 22 november aanstaande McHappy Day, de dag waarop alle 243 restaurants van McDonald’s in Nederland in het teken staan van het Ronald McDonald Kinderfonds. Ook de McDonald’s restaurants in Heereveen, Joure, Sneek en Lemmer zetten het Ronald McDonald Kinderfonds op McHappy Day in het zonnetje. Na het succes van vorig jaar viert McDonald’s dit jaar opnieuw McHappy Day. Was dit vorig jaar de aftrap van een structurele donatie per verkocht Happy Meal; op 22 november doneert McDonald’s bij elke bestelling €0,05 aan het Kinderfonds. Gasten van McDonald’s ontvangen hun bestelling in een speciale Happy Meal box met daarin een persoonlijk bedankkaartje van gezinnen die afgelopen jaar gebruik hebben gemaakt van een de Ronald McDonald Huizen. In diverse restaurants door het hele land zijn vrijwilligers van Ronald McDonald Huizen aanwezig om hun ervaringen te delen met de gasten van McDonald’s.  Ouders en kinderen samenbrengen, dat is...

Lees verder » [post-views]