Nij Smellinghe pakt acne-littekens en rimpels aan

DRACHTEN – De Huid- en Laserkliniek van ziekenhuis Nij Smellinghe gaat vanaf december een voor de Friese ziekenhuiszorg unieke behandeling van acnelittekens en rimpels aanbieden, waarvoor patiënten nu al een afspraak kunnen maken. Met een intensieve CO2 laserbehandeling wordt de huidtextuur verbeterd en wordt gezorgd voor een egalere huid in het gezicht en op de rug. De Huid- en Laserkliniek bood eerder al laserbehandelingen aan, maar deze laser biedt een nog diepere behandeling van acnelittekens en rimpels. Huidtherapeute Carla Rienstra legt uit hoe het werkt: ,,Het gefractioneerde CO2 laserapparaat maakt als het ware kleine gaatjes in de huid. De huid wordt hierdoor gestimuleerd om nieuw collageen en elastine aan te maken. Dit zorgt ervoor dat de huid verbetert en voller en strakker wordt.” Nauwkeurig Een behandeling met de gefractioneerde CO2 laser heeft een aantal extra voordelen ten opzichte van andere laserbehandelingen. ,,De laserstralen maken kleine gaatjes in de vorm van een...

Lees verder » [post-views]