Noord-Friese Winkeltjesroute zaterdag 25 november

BLIJE – Op zaterdag 25 november zijn de winkeltjes en ateliers van de Noord-Friese Winkeltjesroute gezamenlijk geopend van 10 uur tot 17 uur. Deze maand begint de route bij Foarinoar Vintagekleding & Brocante in Blije. Hier waan je je in de P.C. Hooftstraat van 40 jaar geleden. Jurken, bontjassen, hoeden, tassen, je kunt het zo gek niet verzinnen of Hermien heeft het. Zoek je voor een verkleedpartij kleding, ga dan naar Blije. Een routekaart op zakformaat zorgt ervoor dat vlot van A naar B gereden kan worden. De klant bepaalt zelf in welke volgorde de route gereden wordt en welke winkeltjes en ateliers worden bezocht. Kijk voor de routekaart en adressen op www.noordfriesewinkeltjesroute.nl. Bij elke winkel/atelier ontvangt de klant een stempel, die bij een volle kaart een leuke attentie oplevert. De route kan ook elke donderdagmiddag gevolgd worden. Bovendien hebben alle deelnemers afzonderlijke winkeltijden, die vermeld staan op de stempelkaart. Let...

Lees verder » [post-views]