Oane Westra stopt na dit seizoen bij WTOC

Aan het einde van dit seizoen verlaat trainer Oane Westra uit Gytsjerk WTOC. “Na 4 seizoenen bij WTOC wordt het tijd dat er vers bloed voor de groep komt te staan”, aldus oefenmeester Westra. “Ik heb het hier prima naar de zin, zou zo nog wel 10 jaar bij WTOC willen blijven maar je moet als trainer wel scherp voor de groep blijven staan. WTOC is een prachtige club, heeft de zaken goed voor elkaar dus als trainer heb je het hier goed”.Op de vraag of Westra naar een andere club vertrekt zegt hij: Indien er een mooie club voorbij komt zal ik daar zeker over nadenken, anders is een jaartje sabbatical ook geen straf. Spelers, staf en bestuur respecteren dit besluit natuurlijk en wensen Oane alvast veel succes in de toekomst.Oane Westra begon vier seizoenen terug bij WTOC, in zijn eerste seizoen was degradatie naar de 4e klas via de...

Lees verder » [post-views]