Spandoek: ‘Anti Zwarte Piet moeten wij hier niet’ op Sintrale As

Vrijdagavond zijn op diverse plekken in de regio spandoeken opgehangen met de tekst: ''Anti Zwarte Piet moeten wij hier niet '. De doeken waren onder andere te zien bij de overgang op de Sintrale As nabij Feanwâlden en Kûkherne.De spandoeken zijn bedoeld om bussen met demonstranten tegen Zwarte Piet op zaterdagochtend in de regio te 'verwelkomen'. Verschillende actievoerders willen volgens de Telegraaf de bussen met demonstranten vanaf de Afsluitdijk gaan volgen.In en rond Dokkum circuleert op social media momenteel een flyer waarop burgers worden opgeroepen om ’in actie te komen’ en de bussen van Kick Out Zwarte Piet niet door te laten.Spandoek: ‘Anti Zwarte Piet moeten wij hier niet’ op Sintrale As

Lees verder » [post-views]