Video | Recycle Boulevard Leeuwarden feestelijk geopend

LEEUWARDEN – De nieuwe Recycle Boulevard van Omrin Estafette is vanmorgen feestelijk geopend. Honderden bezoekers woonden de opening bij. Onder luid getrommel van ‘Femmes Vattaal’ werden de sprekers aangekondigd. Onder meer Friso Douwstra (wethouder Leeuwarden), Houkje Rijpstra (directeur Circulair Fryslân) en John Vernooij (algemeen directeur Omrin) heetten de bezoekers van harte welkom in de nieuwe Recycle Boulevard. Met confetti en luide drum werden eerst de vrijwilligers met een erehaag onthaald. Daarna was het de beurt aan het publiek. Vandaag zijn er nog diverse activiteiten in de Recycle Boulevard. Zo is er onder meer livemuziek, een modeshow en worden er rondleidingen georganiseerd. In de Coffee Corner kan iedereen voor een zacht prijsje genieten van een lekker hapje en drankje.  De kringloopgoederen worden in de Recycle Boulevard ‘geupcycled’: medewerkers en vrijwilligers van Kringloop Omrin Estafette knappen kringloopgoederen op, zodat ze als nieuw product de keten weer in gaan. Naast de vele enthousiaste...

Lees verder » [post-views]