Voorstanders Zwarte Piet stoppen bussen met tegenstanders op A7

OUDEHASKE – Voorstanders van Zwarte Piet hebben zaterdagmorgen de snelweg A7 bij Oudehaske tijdelijk geblokkeerd. Ze hielden bussen tegen met actievoerders die willen protesteren tegen Zwarte Piet bij de landelijke intocht van Sinterklaas in Dokkum. Het verkeer op de A7 tussen Joure en Oudehaske stond door de actie een tijdlang stil met een flinke file als gevolg. De politie nam alle mogelijke maatregelen om de blokkade op de A7 op te heffen. Met succes want het verkeer kwam later weer op gang. De bussen reden onder politiebegeleiding verder. Er zijn door de politie geen mensen aangehouden. Foto’s: ©Flitsnieuws.nl Het bericht Voorstanders Zwarte Piet stoppen bussen met tegenstanders op A7 verscheen eerst op GrootHeerenveen.

Lees verder » [post-views]