Woont de nieuwe Max Verstappen in Mildam?

MILDAM – Aaron Terpstra uit Mildam is de kersverse Nederlands kampioen stockcar in de Micro F2 klasse. De negenjarige Aaron deed dat door op het circuit in Lelystad in drie manches tweede te worden. Die drie tweede plaatsen bleken uiteindelijk genoeg voor de eindoverwinning in het klassement van het Open Nederlands kampioenschap. Aaron woont sinds twee jaar in Mildam bij zijn vader en diens vrouw. Daarvoor was hij woonachtig in Roosendaal bij zijn moeder. In Mildam heeft hij het goed naar zijn zin en naast racen doet Aaron ook aan voetbal. Als hij ooit moet kiezen tussen deze twee sporten valt voetbal meteen af. “Ik wil de nieuwe Max Verstappen junior worden.” Wat is stockcar? Een Formule 1-stockcar is een eenzitswagen met achterwielaandrijving waarbij de motor voorin is geplaatst. Op een asfalt- of gravelbaan wordt in een wedstrijd een x-aantal ronden gereden. In de Micro F2 klasse waar Aaron in rijdt kunnen de auto’s...

Lees verder » [post-views]