Workshop RaceRunning nu ook in Friesland te volgen

LEEUWARDEN – De workshop RaceRunning is vrijdag 17 november jl. op een wel zeer feestelijke manier van start gegaan op sportpark Nijlân. Uniek Sporttalent(en) Team Charo en Djavi kregen deze dag, tijdens hun RaceRunning-training bij AV Lionitas Leeuwarden, bezoek van ambassadeur Jiske Griffioen van Uniek Sporten. Ze waren blij verrast toen Jiske hen een cheque kwam overhandigen. Team Charo en Djavi zijn namelijk winnaar geworden van de verkiezing Uniek Sporttalent 2017 in de categorie teams. Het commentaar van de jury luidde als volgt: ,,Op zoek naar mogelijkheden en je niet laten stoppen. Als kind niet, als moeder niet, als gezin niet en als mens niet.” Voor de workshop RaceRunning was veel belangstelling. Na een openingswoordje en een uitleg over RaceRunning konden zes kinderen in de leeftijd van vier tot en met dertien jaar de RaceRunner uitproberen op de baan van AV Lionitas. Kirsten Muller (trainster van RaceRunning Friesland) verzorgde de workshop en...

Lees verder » [post-views]