Zaalteam VIOD VR1 weer volop in de race om het kampioenschap

Door het onverwachte verlies van koploper Drachtster Boys VR2 tegen Exstudiantes VR1 en de winst van VIOD op Drs. Vijfje VR2 hebben de Driezumers het gat met de lijstaanvoerder verkleind tot zes punten maar met een wedstrijd minder. Als de wedstrijd tegen de Groningse studenten maatgevend is voor het niveau van VIOD dit seizoen, dan moet er een wonder gebeuren als men de titel met succes gaat verdedigen. Met name in de omschakeling was het droefenis troef. Ook bewegen zonder bal was bij een aantal speelsters matig gesteld. Desondanks won VIOD vrij eenvoudig met 10-4.Voor VIOD scoorde Reina de Vries (3), Aafke de Hoek (3), Simone Hofer (2), Marije Miedema (1) en Martine Koopmans (1). Voor Drs. Vijfje waren Jet Nooteboom (2) en Mireille Koster (2) doeltreffende. Volgende week vrijdagavond staat de zware uitwedstrijd tegen Exstudiantes op het programma. Er zal zeker uit een ander vaatje moeten worden getapt om...

Lees verder » [post-views]