Be Quick Dokkum verliest nipt van PKC’83

Na een spannende en open wedstrijd stond Be Quick na afloop met lege handen. Thuisclub PKC ’83 wist met 2-1 te winnen. Be Quick verzuimde in de eerste helft een voorsprong te nemen en kwam mede daardoor uiteindelijk net te kort. Het team van Henk Konings verdient echter een compliment voor de wijze waarop het deze wedstrijd heeft gespeeld en zich tot nu toe manifesteert in de eerste klasse.Al in de tweede minuut kreeg Be Quick de eerste kans op het zeer drassige veld in Groningen, dat vlak voor de aanvang nog werd geteisterd door een hoosbui. Binnen tien minuten volgde de tweede kans, maar de doelpaal voorkwam dat Janco Wiersma de 0-1 mocht aantekenen. Be Quick had het initiatief, maar had opnieuw pech toen Marcel van der Meulen prachtig inkopte, maar de bal vanaf de doellijn kon worden tegen gehouden.Na een half uur kreeg de thuisclub de eerste kans....

Lees verder » [post-views]