Belangrijke winst Geel Wit op SC Bolsward

Geel Wit heeft een belangrijke overwinning behaald op SC Bolsward (3-1). Met dit resultaat wordt ruim afstand genomen van de onderste plaatsen. Geel Wit kende met name in de verdediging nogal wat afwezigen, waardoor een beroep is gedaan op good-old Mark Molenaar. En met succes, want zijn aanwezigheid zorgde voor rust in de defensie.De harde wind speelde een belangrijke rol. De eerste helft profiteerden de Amelanders volop van het windvoordeel. De eerste kans diende zich aan na zeven minuten. Een inzet van Jurjen Metz werd door keeper Tolga Demirci tot corner verwerkt. De bal kwam uit die hoekschop terecht bij Lars Molenaar, die voorlangs schoot. Ook Bolsward kreeg kansen. Een schot van Osman Bozkurt werd door Pieter Oene Smit gepareerd. Diens collega-doelman moest even later in actie komen om een inzet van Jan Ytsma tegen te houden. In de twintigste minuut was hij echter kansloos op een aanval die achterin bij...

Lees verder » [post-views]