BNI Joure ‘Tusken Mar & Fean’ officieel van start gegaan!

JOURE – Donderdagochtend 16 november is de netwerkclub BNI Tusken Mar & Fean officieel gelanceerd en daarmee is Joure een netwerkclub rijker. Op donderdag 15 november is BNI Tusken Mar & Fean voorgesteld aan een ruim publiek van 50+ ondernemers uit de grote regio Joure. BNI is een internationale organisatie die networking tussen ondernemers promoot met het oog op een concrete verhoging van het omzetcijfer en het effectief aantal klanten van haar leden. ‘BNI Tusken Mar & Fean’ organiseert voor haar leden wekelijks een ontbijtmeeting van 6u45 tot 8u30, waarbij concrete samenwerkingen kunnen besproken worden. Omdat telkens een aanwezigheid van 95% van de leden wordt nagestreefd, levert dit snel een groot aantal mogelijkheden op. De actieve en dynamische houding van de leden zorgt ervoor dat nieuwe klantrelaties vlot ontstaan. Gijs Warbroek, director consultant voor deze BNI groep vertelt trots over de oprichting ‘Het is mooi om te zien hoe zo’n...

Lees verder » [post-views]