Broekster Boys moeizaam langs ONT

Hoewel Sinterklaas eerder op de dag aan was gekomen in Dokkum, waren de cadeautjes in Opeinde nog ver te zoeken voor Broekster Boys. Een zeer verdedigend ONT zorgde voor een hele moeilijke middag voor de mannen van trainer Ron de Boer, die uiteindelijk wel verdiend wonnen met 0-1.Broekster Boys was in het begin van de wedstrijd veel aan de bal. Dit resulteerde echter niet in heel veel kansen. In de 8e minuut was het voor het eerst dat er gevaar voor het doel was van RoryBruinja, de keeper van ONT. Het schot van Jos Regnerus ging echter naast. Een minuutje later stond diezelfde keeper op de goeie  plek na een kopbal van Riemer Doornbos. De thuisploeg zakte ver in en probeerde met counters voor gevaar te zorgen. In de 11e minuut werd dit voor het eerst gevaarlijk toen Joeke de Vries de diepte in werd  gestuurd. Hij schoot de bal...

Lees verder » [post-views]