Chantal Hietkamp wint zilver in turncompetitie tweede divisie

Zaterdag 18 november heeft Chantal uitkomende voor VenK Stenenman meegedaan aan de eerste turncompetitie wedstrijd dames noord, tweede divisie.In de tweede wedstrijd kwam Chantal in actie ze begon op sprong het inturnen ging wat moeizaam, maar toen het zover was liet ze twee mooie sprongen zien de Tsukahara en de half in heel uit. Hierna mocht ze op de brug waar ze nieuwe elementen liet zien ook op de brug kreeg ze hoge punten.Op de balk liet ze ook nieuwe elementen zien o.a flikflak, overslag en ze bleef op de balk staan wat haar een derde plek opleverde. Als laatste mocht Chantal op de vloer ze had er zin in en dit was te zien in de uitvoering met een hoge score van 11.70. Het resultaat was dat Chantal in deze meerkamp als tweede eindigde een prachtige prestatie voor het begin van dit seizoen.Chantal Hietkamp wint zilver in turncompetitie tweede divisie

Lees verder » [post-views]