Chr. Brassband Advendo Burum huldigt jubilarissen tijdens concert

Zaterdagavond 18 november organiseerde Chr. Brassband Advendo onder leiding van dirigent Stefan de Groot haar jaarlijkse donateursconcert. Dit jaar met een gastoptreden van Chr. Muziekvereniging de Bazuin uit Winsum.In een volle Open Hof kerk opende Advendo de avond met een spectaculair openingswerk. Het publiek werd meteen verrast met de mooie klanken van de brassband. Na een koraal was het de beurt aan solo cornet blazer Marieke van de Galiƫn voor een solo Canto Religioso gebaseerd op Amazing Grace. Advendo liet het publiek verder genieten van een aantal snelle en frisse werken.Na een optreden van de cornetblazers nam voorzitter Pieter Meindertsma het woord. Uit handen van de muziekbond heeft Geert de Vries een zilveren speld en oorkonde gekregen omdat hij meer dan 25 jaar muzikant is. Ook Henk Meindertsma werd in het zonnetje gezet. Henk is dit jaar 40 jaar lid van Advendo, hiervoor kreeg hij een gesigneerde pen en een...

Lees verder » [post-views]